Gourmésåser

Gourmésåser2Gourmésåser.

2013 fick jag idén att få fram en riktigt speciell, delikat, unik produkt. Det skulle vara de godaste smaker som jag har tagit fram. Dessutom skulle vi ta fram en speciellt designad ask.

Tänkt, utvecklat och gjort. Då tog jag fram ett par Gourmésåser.

Balsamito Gourmé, är en sås gjort på min Balsamito Manzana lagrad under minst 20 månader på ekfat. (Framkallad efter samma koncept som Aceto Balsamico Di Modena).

Gourméfond, är en fond kokt efter gamla principer på äppleråsaft, grönsaker, rotfrukter, kryddor & salt. Den används för att höja matupplevelser till kött, vilt, fågel & grönsaksrätter. Produkten kan ätas av diabetiker, veganer, gluten & laktosintoleranta samt vegetarianer.

Njut av dem ljuvliga välbalanserade smaker från äkta råvaror.

OBS: Båda Gourmésåser ska skakas.