Aktuellt

Äppelsäsongen är över!

* Tack till alla våra kunder som har kommit till Butiken varje Lördag  för att fylla på förrådet.
* Vårt mathantverk finns som vanligt. (Must, marmelader, geléer, såser, äppelcidervinäger)

Vi stänger för säsongen, men vi tar hand om era önskemål om produkter efter överenskommelse.
Ring Gloria, 0735 11 09 22 Lennart, 0705 133211

Vi återkommer med fasta öppettider i Gårdsbutiken till skörden/självplockning i mitten på augusti.

Balsamito Manzana är min egen version av Aceto Balsamico Di Modena, tillverkad på våra egna äpplen, men med deras tillverkningsprocess

”Aceto Balsamico di Modena”. Det är en balsamvinäger som endast produceras i Modena, av speciella druvor och enligt hårt kontrollerade former. Den lagras i minst 12 år innan den kan få godkänt av ett bedömningsteam.

Jag fascinerades av tillverkningsmetoden som stämde väl överens med mitt eget sätt att tänka kring noggrannhet, ärlighet och genuint hantverk.
Min Balsamito Manzana har åldrats i 5 år på spanskt ekfat. En liten del av första årets skörd (2013) tappades i 40 ml flaskor för avsmakning. Alla var mycket nöjda med smaken och den sålde bra! Nu 2017 tappar vi upp det mesta och börja sälja den på riktigt. Det blir en begränsad upplaga på max 800 numrerade flaskor som började säljas helgen den 13-14 maj 2017.

Vi kommer att sälja hela produktionen själva. Då blir det lättare för alla att fråga och få höra om processen. Det kommer att bli som en storytelling.

Sedan vi började, i slutet på 80-talet, har Glorias Äppelgård varit en pionjär inom närproducerat mathantverk. Vi arbetar med 100 % naturliga råvaror.
Vi använder ingen gluten, laktos eller nötter i produktionen.

Glorias Äppelgård produkter är lagade på gårdens egna råvaror i vårt eget kök; med kärlek, fantasi, glädje och njutning i fokus.

Glöm inte våra 3 G. Glorias Äppelgård mathantverk, galna idéer/ goda smaker!

Välkomna!

Gloria och Lennart.