Aktuellt

Självplockningen är över för i år.
Välkomna åter hösten 2019.
Stor tack till alla kunder som har hittat till oss.

Gårdsbutiken & Caféet
Nu går vi över till vinteröppettider.
Fram till 24 nov. lör. 13.00-17.00
Dec. har vi stängt. Vi står på olika Julmarknader.

Jag laddar ordentligt med vårt unika mathantverk.
Glögg produktionen är i full fart.

I Caféet serveras den klassiska, hembakad på Dinkel, Rågsikt och Fullkornsmjöl.
Allt bakning är på Elstar äpplen. Äppelmuffins, äppelpaj, grova Smörgåsbröd, äppelmust.

I våras tog jag fram Glorias ”Farväl produkter”.
Lördagen 3/11 smakar vi på dem & den unika ”Balsamito Manzana”.

Gloria ska gå i pension den 31 dec 2018.  Lennart, äppelodlingen & Must fortsätter som vanligt.

Kommer du under våra öppettider är du välkommen! Önskar du besöka oss under andra tider, var snäll och hör av dig. Vi tar emot under andra tider så gott vi hinner.

Mathantverk, Hembakat. Sedan vi började, i slutet på 80-talet, har Glorias Äppelgård varit en pionjär inom närproducerat mathantverk.
Vi arbetar enbart med 100 % naturliga råvaror. Ingen gluten, laktos eller nötter.

Glorias Äppelgård produkter är lagade till 90% på gårdens egna råvaror i vårt eget kök; med kärlek, fantasi, glädje och njutning i fokus.

Glöm inte våra 3 GGlorias Äppelgård mathantverk, Galna idéer/ Goda smaker!

Välkomna!
Gloria (0735 11 09 22)

Gloria ska gå i pension den 31 dec 2018.  Lennart, äppelodlingen & Must fortsätter som vanligt.

Smakprover på hela sortimentet. Utflyktsmål med smakupplevelser för hela familjen under hösten.

Kommer du under våra öppettider är du välkommen!. Önskar du besöka oss under andra tider, var snäll och hör av dig. Vi tar emot under andra tider så gott vi hinner.

Balsamito Manzana började jag skörda i maj 2017. Den är min egen version av Aceto Balsamico Di Modena, tillverkad på våra egna äpplen, men med deras tillverkningsprocess

”Aceto Balsamico di Modena”. Det är en balsamvinäger som endast produceras i Modena, av speciella druvor och enligt hårt kontrollerade former. Den lagras i minst 12 år innan den kan få godkänt av ett bedömningsteam.

Jag fascinerades av tillverkningsmetoden som stämde väl överens med mitt eget sätt att tänka kring noggrannhet, ärlighet och genuint hantverk.
Min Balsamito Manzana har åldrats i 5 år på spanskt ekfat. En liten del av första årets skörd (2013) tappades i 40 ml flaskor för avsmakning. Alla var mycket nöjda med smaken och den sålde bra! Nu 2017 tappar vi upp det mesta och börja sälja den på riktigt. Det blir en begränsad upplaga på max 800 numrerade flaskor som började säljas helgen den 13-14 maj 2017.

Vi kommer att sälja hela produktionen själva. Då blir det lättare för alla att fråga och få höra om processen. Det kommer att bli som en storytelling.

Sedan vi började, i slutet på 80-talet, har Glorias Äppelgård varit en pionjär inom närproducerat mathantverk. Vi arbetar med 100 % naturliga råvaror.
Vi använder ingen gluten, laktos eller nötter i produktionen.

Glorias Äppelgård produkter är lagade på gårdens egna råvaror i vårt eget kök; med kärlek, fantasi, glädje och njutning i fokus.

Glöm inte våra 3 G. Glorias Äppelgård mathantverk, galna idéer/ goda smaker!

Välkomna!

Gloria (0735 11 09 22)  och Lennart (0705 133211)